TEMBANG KADEUDEUH... - 2 November 2009 - the secret of me

Login form

Section categories

PELAJARAN SEKOLAH [14]
...contoh2 makalah, dan materi2 sekolah...
INFO [15]
berbagai macam info, baik entertaiment, gadgets, dan apa aja yang lagi in..
PENCARIAN JATIDIRI KU [63]
..curhatan, yang lebay2 ada di mari..
DOWNLOAD.. [4]
download anu gratisssan ada di mari cing...
IKLAN YANG MAU CARI UANG DI INTERNET [2]
di sini banyak iklan yang memungkinkan kamu belajar bisnis di internet

Search

Calendar

«  November 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Our poll

Rate my site
Total of answers: 74

Statistics


Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Sunday, 2016-12-11, 9:10 AM
Welcome Guest
Main | Registration | Login
My site
Main » 2009 » November » 2 » TEMBANG KADEUDEUH...
8:01 AM
TEMBANG KADEUDEUH...

Tembang kadeudeuh...

 

Dina galindeng tembang ka asih

Anu ka gambar tina paroman jiwa

Jiwa nu mikameumeut ka deudeuh

Ti wanoja pinilih

 

Waktos nu tos sawatara lamina

Iyeu diri ngantosan

Kana kasumpingan beubeureuh

Beubeureuh anu sajati sareng tulus

 

Dina kaagungan eusi manah

Anu saujratna ngantosanpikeun nanemkeun binih ka’asih

Anu di tanem kalayan di siram

 

Di siram ku cai kaheman

De gemuk ku perhatosan katineung

Anu bakal ngabuah sajarah

Pikeun buktoskeun kasajatian

 

Di dieu di manah ieu

Di tancebkeun pangharepan

Kana ka aripan anjeun

Euis...

Ka endah sajati milik anjeun

Dina pang raos abdi

Euis...

@.30.april.04

Category: PENCARIAN JATIDIRI KU | Views: 721 | Added by: denizEuntreupSieup | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Copyright MyCorp © 2016 |